<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 17-08-2018

Team Rynkeby - God Morgon förlänger tidsfristen för ansökan 2019

Om du vill vara en del av Team Rynkeby - God Morgon den kommande säsongen, så 
är det hög tid att skicka in din ansökan. Däremot har TR-GM Sverige beslutat att ge potentiella deltagare ytterligare nästan två veckor på sig att ansöka. Senast den 30e augusti 2018 behöver din ansökan vara inskickad.

Team Rynkeby - God Morgon har så smått börjat dra igång en ny säsong, där det första momentet blir att rekrytera nya deltagare som nästa sommar kommer att cykla ner till den franska huvudstaden. Från och med projektåret 2019 är Team Rynkeby Fondens välgörenhetscykelprojekt inte längre ett nordiskt projekt, utan ett europeiskt. Numera finns det nämligen även ett lag i Tyskland. Sex nya lag

Från fjolårets 48 lag i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island och Färöarna, har det nu tillkommit ytterligare sex nya lag. I de 54 lagen kommer det sammanlagt finnas plats till ca 2100 cyklister - vilket är det högsta deltagarantalet någonsin.

- Vi upplever en fortsatt jämn ökning i antalet intresserade, runt om i Europa och har därför tagit beslutet att starta sex nya lag i de länder där ansökningsförfrågan är störst. De nya lagen kommer att finnas i Sverige, Danmark, Norge och Tyskland, där vi ger plats till ungefär 200 cyklister till. Så nu handlar det först och främst om att fylla lagen med engagerade motionärer, säger Carl Erik Dalbøge, direktör på Team Rynkeby Fonden. Lagen blir uttagna i september

Alla ansökande får svar på deras ansökning den 4e september 2018, och lagen kommer att vara helt klara i slutet av september.

- Vi vet redan nu, att vi inte kommer att kunna göra plats till alla som ansökt i alla områden - men i några lag kommer vi kunna göra plats för fler deltagare. Så om man har det minsta intresse i att bli en del av Team Rynkeby - God Morgon, så uppmanar jag till att man skickar in en ansökan. Man förpliktigar sig inte till projektet förrän första delbetalningen sker, säger Carl Erik Dalbøge.Förlängd tidsfrist
Om du vill bli en del av ett av den kommande säsongens TR-GM-lag, ska du skicka in din ansökan på TR-GM Sveriges hemsida senast den 30e augusti 2018. De nya lagen för projektåret 2018 är Team Rynkeby - God Morgon Linköping i Sverige, Team Rynkeby Vestegnen i Danmark, Team Rynkeby - God Morgon Agder, Arctic och Haugaland i Norge och Team Rynkeby - hohes C Nieder-Olm. 


- Lagen blir uttagna lokalt, och här går lagkaptenerna först och främst efter ansökningarna, för att se vad deltagarna kan bidra med till laget cykelmässigt, insamlingsmässigt och socialt. Vi försöker att skapa 54 lag bestående av människor som tillsammans ska sätta ramarna för en fantastisk motionsupplevelse, samtidigt som de är med och samlar in en betydande summa pengar till sjuka barn, säger Carl Erik Dalbøge.

Skicka in din ansökan här.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram