<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 10-01-2020

Team Rynkeby - God Morgon närmar sig nytt sponsorrekord

Det ser ut som att Team Rynkeby - God Morgon ännu ett år, kan fylla sina gula cykeltröjor med rekordmånga loggor från generösa företag. Deadlinen för att teckna sponsoravtal närmar sig, och den 17e januari bekräftas det om välgörenhetscykellaget ännu ett år kommer att slå sponsorrekord. 


Antalet företag som önskar stödja Barncancerfonden via Team Rynkeby - God Morgon ökar för varje dag. Fredagen den 17e januari 2020 är den sista chansen att som företag teckna det av våra sponsoravtal, som innebär att företaget får sin logga på cykellagets kläder. Och med en vecka kvar till deadlinen, ser Team Rynkeby Fondens direktör Carl Erik Dalbøge möjligheten att ännu ett år sätta ett nytt rekord i antalet sponsorer. - Det kommer nog bli på håret, men med det engagemang som jag möter runt omkring i lagen, tror jag att det är full möjligt. Men det kräver en fokuserad insats de sista dagarna, säger Carl Erik Dalbøge.

Slutspurten

För tillfället har Team Rynkeby 1249 registrerade guldsponsorer, som har donerat ett minimum på 25 000 SEK till välgörenhetscykellagets insamling. 

Utöver det har det även tillkommit 38 företag, som har tecknat ett platinasponsorskap och därmed donerat ett minimum på 125 000 SEK.

Det gör att det än så länge är totalt 1212 företag, som kommer att få sin logga på cykellagets kläder på något av projektets 57 lokala lag. Därmed kommer det behöva tillkomma ytterligare ett par sponsorer den närmaste veckan, för att fjolårets rekord ska slås.

- Det kräver att varje lag tecknar ett par sponsoravtal de sista kommande dagarna innan deadline, och det tror jag definitivt är genomförbart, säger Carl Erik Dalbøge.Redo för träning

När deadlinen för att ingå klädsponsoravtal är passerat den 17e januari 2020, kommer de 57 lagens cykelkläder färdigställas hos producenten Xtreme. Kläderna kommer att vara redo för leverans i tid för att cykellagens utomhusträning börjar i slutet av mars. Team Rynkeby - God Morgon består 2020 av 2100 cyklister och 550 servicedeltagare, fördelat på 57 lag från Sverige, Danmark, Finland, Norge, Färöarna, Island, Tyskland och Schweiz. Utöver det tillkommer även ett internationellt lag med deltagarna för flera europeiska länder.

Välgörenhetscykellaget cyklar till Paris mellan den 4-11 juli 2020.

Om du önskar få din logga på Team Rynkeby - God Morgons cykelkläder, kan du skriva till oss här.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram