<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Göteborg - 21-02-2014

Team Rynkeby har definitivt satt ner fötterna i Göteborg

När Team Rynkeby Göteborg bildades inför säsongen 2013/2014 sattes ett hyfsat realistiskt insamlingsmål – laget var ju ändå helt nytt!

En miljon kronor till Barncancerfonden kändes samtidigt både utmanande och faktiskt möjligt att nå. Med gemensamma ansträngningar har alla i laget jobbat för att försöka få med så många sponsorer som möjligt på tröjorna innan deadline. Efter en makalös slutpurt på tröjsponsorer och massa events under hösten och vintern har vi nu nått insamlingsmålet redan i februari - med över ett halvår kvar att kämpa in pengar till Barncancerfonden!

Kampen fortsätter dock, och på internationella barncancerdagen gick ett fackeltåg av stapeln i Göteborg. Efter en fin mediabevakning i både GP, GT och på radion hade många hörsammat vår uppmaning och slöt upp i täta led uppe vid Götaplatsen. Trots blåsigt väder tågade ett par hundra personer, både barn och vuxna, under poliseskort ner till Gustav Adolfs torg där vi tände 300 marschaller, en för varje barn som varje år insjuknar i cancer. Ordföranden i Barcancerfonden västra höll ett kort men känsloladdat tal.

Vi är så tacksamma och glada för vad alla sponsorer och medmänniskor hittills har möjliggjort och Team Rynkeby Göteborg har nu definitivt satt ner fötterna i cykelstaden Göteborg!

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram