<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 23-02-2015

Team Rynkeby har redan 549 sponsorer i ryggen

På bara fyra månader undertecknade 549 företag ett sponsoravtal med Team Rynkeby i Sverige. Detta innebär att vi redan har rundat antal sponsorer från föregående rekord år.

Team Rynkebys 8 svenska lag har varit väldigt upptagna med att hitta sponsorer, årets projekt startade i oktober då lagen togs ut och startskottet gick för sponsorjakten 2015.

På bara fyra månader har de 339 svenska deltagarna lyckats att ingå avtal med 549 företag som vill stödja Team Rynkebys insamling 2015 till förmån för barn med cancer.

Därmed har Team Rynkeby redan passerat antalet sponsorer som stödde projektet rekordåret 2014. Då hade Team Rynkeby Sverige 490 svenska sponsorer i ryggen när checken överräcktes till Barncancerfonden på Kungsträdgården den 7 september 2014.

- Det är svårt att fortsätta att hitta nya superlativ som beskriver deltagarnas insatser i kampen mot barncancer. Just när vi trodde att vi var på väg att nå taket i antal sponsorer per lag så förvånar deltagarna oss igen. Det är helt fantastiskt, säger Paul Chronqvist-Svensson, Country manager Sverige

- Samtidigt är vi djupt tacksamma för det stöd vi fortsätter att få av företagen i Sverige.

270 sponsorer på teamkläderna
Antalet sponsorer behöver inte nödvändigtvis betyda att Team Rynkeby är på väg mot ett nytt insamlingsrekord, säger Paul Chronqvist-Svensson.

- Det är för tidigt att säga hur vi hamnar med insamlingen i år. Vi ligger långt före föregående års insamling men lagen har nu en ny utmaning med att hitta naturasponsorer som inte ger pengar till insamlingen men stödjer lagen med några av de nödvändigheter som de behöver på vägen för att kunna genomföra resan ner till Paris. Samtidigt kan ett fåtal stora event och kontantsponsringar ha en stor inverkan på det totala resultatet, säger Paul Chronqvist-Svensson.

Team Rynkeby kan avslöja att de svenska lagen har dragit in 270 guldsponsorer till ett minimum värde av 25.000 kr per avtal, denna sponsring som möjliggör att få en logga på cykellagets kläder. Möjligheten att komma med på cykelkläderna stängdes den
31 januari.

I hela Skandinavien där Team Rynkeby har totalt 32 lag har hittills 3.300 sponsoravtal tecknats. Av dessa är 930 Guldsponsorer till ett värde av ungefär 25.000 svenska kronor per avtal.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram