<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 06-07-2017

Team Rynkeby livestreamar hela resan till Paris


Team Rynkeby livestreamar och livetrackar hela resan till Paris på hemsidan, från lördagen den 8 juli 2017.

Du kan följa hela Team Rynkebys cykeltur ner genom Europa minut för minut, när välgörenhetscykellaget cyklar till Paris den 8-15 juli 2017.Team Rynkeby livestreamar nämligen hela turen på www.team-rynkeby.com/LIVE. 

Produktionen utgår från Team Rynkebys egen nyhetsbuss, som kommer att följa hack i häl på sex olika lag under sex olika etapper. 

Nyhetsbussen kommer även vara parkerad på Mur de Huy torsdagen den 13 juli 2017, för att livestreama när totalt 30 Team Rynkeby-lag korsar den legendariska backen i Belgien.

Livestreamingen avslutas i Paris den 15 juli, där man via hemsidan kan följa när de 1700 cyklisterna och 450 funktionärerna kör i mål vid lunchtid.

- Vi testade intresset för livestreaming i fjol för första gången, och kunde konstatera att intresset var överväldigande. Enbart i samband med ankomsten i Paris förra året, hade livestreaming-sidan över 20.000 besökare, säger Carl Erik Dalbøge, direktör i Team Rynkeby Fonden, och fortsätter:

- Därför har vi också valt att uppgradera vår livestreaming-utrustning i år. Vi har fler kameror med och försöker att ta tittarna ut på fältet - bland annat kryddar vi livestreamingen med intervjuer med deltagarna från det lag i följer. Intervjuerna kommer att upprepas flera gånger under direktsändning, berättar han.


Besökarna kan se eller se repriser av intervjuer kl 9.00, 11.00, 13.00 och 15.00 varje dag.Följ lagen på en karta
Utöver livestreamingen har Team Rynkeby ingått i ett avtal med det svenska GPS-företaget RedKnows, som är specialiserade på livetracking-teknologi. 

Alla 44 lagen har blivit utrustade med en GPS-tracker från RedKnows, som gör att besökarna på www.team-rynkeby.com/LIVE kan följa alla lagen, minut för minut ner genom Europa. - Det är en otroligt populär funktion på vår hemsida, som gör att deltagarnas anhöriga hela tiden kan se var lagen befinner sig. Jag tror, att sidan blir startsida för många familjer under turen till Paris, säger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkebys liveutrustning är sponsrad av juicetillverkaren Rynkeby Foods, resebolaget Ørslev, klädleverantören Xtreme, översättningsbyrån Amesto Translations samt GPS-företaget RedKnows.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram