<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 19-11-2014

Team Rynkeby mottar norskt välgörenhetspris

Team Rynkeby mottar välgörenhetspris i Östfold Kommun för sitt arbete med att hjälpa barn med cancer och deras familjer.

Team Rynkebys 30 deltagare i Norge lyckades att samla in över en miljon Norska kronor till kampen mot barncancer 2014. Den prestationen har inte gått obemärkt förbi och nu mottar välgörenhetscykellagets norska avdelning ett förnämt hederspris för sitt arbete.

Team Rynkeby Norge mottog i går Frivillighetspriset i Östfold Kommun. Prisen utdelas en gång om året och ges till en person eller en grupp som utmärkt sig i förbindelse med frivilligt arbete.

Team Rynkeby blir samtidig Östfold kommuns kandidat i förbindelse med utdelningen av det nationella frivillighetspris som delas ut den 5 december och direktsänds på Tv2 Norge.

Det var en rörd teamchef Lars-Espen Hansen, Country Manager för Team Rynkeby Norge som mottog priset på Team Rynkebys vägnar.

- Jag är rörd över att vara Östfolds kandidat till Frivillighedspriset. Att vara nominerad till ett sådant pris är en stor inspiration och bidrar till att göra Team Rynkeby mera känt i Norge. Vi hoppas att det kan göra det möjligt för oss att samla in ännu mer pengar till Barnekreftforeningen, säger Lars-Espen Hansen.

Priset blev överräckt av Inger-Christin Torp ledare av urvalet till utmärkelsen-kultur och hälsa i Östfold Kommun, och hon önskade Team Rynkeby lycka till i sitt fortsatta arbete.
- Team Rynkeby gör ett mycket viktigt och väldigt nödvändigt arbete. Och vi önskar Team Rynkeby lycka till i den nationella finalen i deras fortsatta arbete, säger Inger-Christin Torp.

Team Rynkeby har i år tre lag i Norge som cyklar till Paris mellan den 4-10 juli 2015.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram