<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 21-12-2015

Team Rynkeby önskar en riktigt God Jul

Team Rynkeby Fondens direktör Carl Erik Dalbøge önskar alla deltagare, sponsorer, och andra supporters en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

För två månader sedan kunde Team Rynkeby räcka över den femte och sista checken till kampen mot barncancer i Norden 2015. 61 287 622 SEK blev den totala insamlade summan och därmed var 2015 på alla sätt ett rekordår för Team Rynkeby.

Aldrig har så många människor cyklat från norden till Paris med Team Rynkeby, aldrig har så många anhöriga tagit emot oss i Paris, och aldrig har Team Rynkeby samlat så mycket pengar, allt som allt har det varit ett fantastiskt år.

Det kommer att bli ett bra år!
Men med årets projekt ligger Team Rynkeby definitivt inte på latsidan, 1600 ryttare och 400 servicepersoner har valts ut till våra 38 lag i Danmark, Sverige, Norge, Finland och Färöarna och att de inte har för avsikt att stå i skuggan av resultatet från 2015 års projekt.

De 38 lagen har kommit igång helt fantastisk med insamlingsarbete. Mer än 2 400 företag har redan satt sitt namn på ett sponsorkontrakt vilket är avsevärt fler än förra året vid samma tid. Prognosen för 2016 års insamling visar på att det kommer att bli ett enastående år för Team Rynkeby och kampen mot barncancer.

I detta sammanhang vill jag tacka er alla för era ansträngningar, din sponsring, din hjälp, ert stöd och uppmuntrande ord - allt som gör Team Rynkeby till världens bästa välgörenhetscykelteam.

Jag vill önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Carl Erik Dalbøge
Diretör
Team Rynkeby Fonden

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram