<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 28-04-2016

Team Rynkeby öppnar anmälan till skolloppet 2017

Team Rynkeby Skolloppet kommer att hållas den sista fredagen före påskhelgen 2017. Team Rynkeby Fonden har just öppnat anmälan för loppet.

Skolelever från hela landet kommer återigen att få möjlighet att göra något bra för sig själva medan de gör något bra för andra när Team Rynkeby Skolloppet hålls fredagen den 7 April, 2017 - fredagen före påsk.

Team Rynkeby Fonden som ligger bakom Team Rynkeby Skolloppet har just öppnat anmälan till välgörenhetsloppet för nästa år som i år lockade 107.000 elever från 336 skolor i Sverige och Danmark.

Och det finns utrymme för ännu fler skolor i 2017, säger Paul Chronqvist-Svensson, Country Manager Sweden, Team Rynkeby Fonden.

- Vi är i nära dialog med skolorna och lyssnar på deras utvärdering så att vi kan göra det ännu enklare och mer attraktivt för skolor att delta på eventet. Vi fokuserar nu på att optimera processerna kring loppet, vilket kommer att göra det ännu lättare för lärare och Team Rynkeby deltagarna att genomföra loppet, säger Paul Chronqvist-Svensson.

Skolor från fyra länder
Förutom elever i Sverige och Danmark kommer Team Rynkeby Fonden också bjuda in skolor i Norge och Finland för att delta i 2017.

- Vi genomför just nu Skollopp i både Norge och Finland för att få erfarenhet av hur konceptet fungerar på det norska och finska skolsystemet. Initialt är den feedback vi har fått mycket positivt, så vi förväntar oss definitivt att Team Rynkeby Skolloppet redan 2017 kommer at bli samma succé som i Sverige och Danmark där vi skapar en gemensam nordisk välgörenhets händelse, säger Paul Chronqvist-Svensson.

Det är gratis för skolor att delta och tävlingen kommer att hållas på skolorna i samarbete med ett lokalt Team Rynkeby lag.

Registrera dig här: www.team-rynkeby.se/anmälskola

Den 4 maj, 2016 meddelar Team Rynkeby Fonden hur mycket pengar som samlats in i samband med Team Rynkeby Skolloppet 2016.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram