<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 01-05-2015

Team Rynkeby överräcker årets insamlade medel till Barncancerfonden på Velothon Stockholm

Där är ett rabatterat pris till alla Team Rynkeby-cyklister som önskar delta i Velothon Stockholm där Team Rynkeby kommer att överräcker årets insamling till Barncancerfonden den 13 september 2015.

Team Rynkeby får en vacker inramning när Nordens största välgörenhetscykellag överräcker årets insamling till Barncancerfonden på Velothon Stockholm den 13 september 2015 som Team Rynkeby nu har ingått ett samarbete med.

Checköverlämningen äger rum på scenen i målområdet på Gärdet i Stockholm kl. 15:30 precis före prisutdelningen för de professionella cyklisterna.

Det är inte bara en proffstävling som äger rum den 13 september. Helt vanliga motionärer har också möjlighet att delta i loppet i antingen en 60 km eller en 150 km cykling på vägarna från Stockholm innerstad ut mot Södertörn och tillbaka.

Loppet är en del av UCI:s Velothon Majors med åtta cykelrace runt om i världen. Det är en proffs- och motionstävling i ett och en helg fullspäckad med cykling.

Som medlem i Team Rynkeby får du 100 kronor rabatt på valfri distans när du anmäler dig. Använd koden TEAMRYNKEBY100 när du anmäler dig.

Du kan även dela med dig av koden till dina vänner.

Om tävlingen
Banan sträcker sig över klassisk cykelmark. Från centrala Stockholm ut mot vackra Södertörn med vändpunkt Nynäshamn och tillbaka. Vägarna kommer vara stängda i så stor utsträckning som möjligt.

Tävlingen genomförs i samarbete med Svenska Cykelförbundet och Stockholms stad.

För mer information om tävlingen – besök www.velothon-stockholm.se och Velothon Stockholms Facebook-sida.

>>> Anmälan gör du här <<< 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram