<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 09-12-2016

Team Rynkeby presenterar de nya lagkläderna

För sjätte året i rad levererar danska Xtreme cykelkläderna till Skandinaviens största välgörenhetslopp. Se Team Rynkebys nya lagkläder för 2017 års säsong här. 
 
Team Rynkebys officiella lagkläder för 2017 bjuder till synes inte på några större överraskningar. Tröjan är gul och shortsen svarta - och med undantag för den nu mer iögonfallande landsmarkeringen på bröstet, en uppdatering av grafiken på baksidan och en modernare design på byxorna, så känner man igen Team Rynkebys officiella teamkläder från tidigare år.
 
Den största uppdateringen av lagkläderna kan inte ses utanpå, men de mer än 1750 cyklisterna som cyklar med Team Rynkeby till Paris denna sommar kommer att känna en skillnad.
 
I 2017 års modell kommer det nämligen att införas ett helt nytt inlägg i cykelbyxorna.
 
- Team Rynkebys cyklister kommer att kunna glädjas åt av vårt nya X-Surface SAT-inlägg, som är ett av de mest avancerade på marknaden. Inlägget är uppbyggt i fem lager, med perforerad botten för att optimalt transportera bort fukt. Dessutom har inlägget stötupptagande zoner på utvalda tryckpunkter som neutraliserar upp till 90 procent av de vibrationer som kommer upp genom sadeln, säger Peter Konggaard, VD för Xtreme.
 
Välkända material
Tröjan är i det välkända Xtreme Rapid Dry-tyget, som har en god förmåga att transportera bort fukt från huden samtidigt som det är snabbtorkande. Textilen är också mycket elastisk och mjuk, vilket ger en behaglig kontakt mot huden.
 
Cykeltröjan har en hel dragkedja framtill, tre bakfickor på baksidan och en praktisk silikonkant nedtill, vilket säkerställer att tröjan sitter där den ska.
 
De nya Team Rynkeby bib-shortsen produceras också i ett bekant Lycra-tyg och hängslena är tillverkade av ett perforerat material som håller cykelbyxorna på plats under cyklingen. Längst ner på shortsen är det ett 45 mm brett elastiskt band som håller shortsen tätt intill låret, samtidigt som den bidrar till en snygg design.
 
Team Rynkebys officiella lagkläder kan köpas i Team Rynkebys webbutik från den 5 december 2016.
 
Kläderna levereras runt den 1 april.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram