<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 23-05-2014

Team Rynkeby utökar med två nya lag i Sverige

Team Rynkeby utökar med två nya lag i Sverige till hösten. Det här ger ytterligare 70 svenskar möjligheten att cykla till Paris till förmån för Barncancerfonden nästa sommar.

Skandinaviens största cykelteam kommer nu bli ännu större. Team Rynkeby cyklar varje år till Paris för att samla in pengar till barn med cancer, och ökar 2015 antalet svenska lag från sex till åtta.

Det här ger Team Rynkeby plats för sammanlagt ca. 300 svenska cyklister som kan cykla den 1200 km långa resan från Sverige till Paris tillsammans som välgörenhetslag.

- Team Rynkeby rider på en våg i Sverige just nu. Vår insamling till Barncancerfonden går emot alla våra förväntningar och samtidigt är det konkurrens om plats i de befintliga lagen, säger Paul Chronqvist-Svensson, Country Manager för Team Rynkeby Sverige, han fortsätter:

- Vi har därför beslutat att utöka vår verksamhet så att ännu fler svenskar får möjligheten att göra något bra för sig själva när de göra något bra för andra.

Halland och Älmhult formar två nya lag
De två nya svenska lagen kommer att vara baserade i Halland respektive Älmhult. Samtidigt behåller Team Rynkeby de nuvarande lagen i Stockholm, Täby, Jönköping, Göteborg, Helsingborg och Malmö.

- Halland och Älmhult är utvalda på grund av det stora lokala engagemanget men också för det lokala intresset initiativtagarna påvisat. Vi tror starkt på deras idéer och förmåga att skapa rätt miljö för att lagen ska bidra och gynna Barncancerfonden och projektets sponsorer, säger Paul.

Team Rynkeby cyklar till Paris den 4e till 11e juli 2014. Om du vill ansöka till Team Rynkeby 2015 kan du ansöka om en plats här.

 

Foto: Jörgen Saxeryd.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram