<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 23-05-2014

Teamstafetten var även en fullträff på nätet

Träningen inför resan ned till Paris är i full gång och under teamstafetten fick deltagarna i Team Rynkeby gemensamt cykla stafett från Malmö till Stockholm.

Cykelstafettens målgång var i Globen i Stockholm och det var också där fitness- och hälsomässan ägde rum den 9 – 11 maj. Cyklisterna cyklade stafett mellan de deltagande lagens städer. Cyklister från lagen i Malmö, Helsingborg, Göteborg, Jönköping och Stockholm deltog och deras arbete med att samla in pengar till Barncancerfonden fortsatte.

Teamstafetten filmades också från en av följebilarna och via webapplikationen Bambuser kunde tittare sedan, via en livelänk, följa cyklisterna färd från Malmö till Stockholm. Livevideon blev en enorm succé, nästan 3000 personer följde cykelloppet från sina hem.

Det tog dem cirka 100 deltagarna sammanlagt 35 timmar att ta sig från Malmö till Stockholm, ytterligare 250 personer fanns med från Team Rynkeby och under fitness- och hälsomässan informerade de om projektet och om Barncancerfondens arbete för barn med cancer.

Foto: Jörgen Saxeryd.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram