<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 11-07-2014

Tusentals människor mottog Team Rynkeby i Paris

Tusentals människor tog emot då Team Rynkeby avslutade sin 13:de tur till Paris till fördel för barn med cancer.

Aldrig har så många människor övervakat Team Rynkebys avslutning i Paris.

Flera tusen anhöriga hade fyllt Place Vauban framför Invalidkyrkan och bildade en tätt packad mur då de 1153 välgörenhetscyklisterna ankom till Paris på eftermiddagen.

Det såg dock länge ut som om avslutningen skulle drunkna i regn liksom flera av de andra dagarna. Cyklisterna startade i häll regn och det var inte förrän de 26 lagen samlades i det nordöstra hörnet av Paris för att köra de sista 14 kilometrarna som regnet började avta.

När sedan cyklisterna ankom till Invalidkyrkan en timme senare hade solen brutit igenom vilket resulterade i en fantastiskt vacker och rörande kuliss som inramade Team Rynkebys ankomst.

Stort att mötas med de andra lagen

För den danska stjärnan Bubber var det inte bara mötet med de anhöriga framför Invalidkyrkan som var överväldigande.

Då han stod på Place Auguste Baron där alla de 26 lagen möttes upp gick det upp för tv-kändisen på alvar vad Team Rynkeby-projektet är.

- Det var fantastiskt att se alla människor från de olika lagen och de olika länderna som möttes i Paris för en gemensam ädel sak. Det var där jag på alvar förstod varför vi gör det här, säger Bubber som kommer att minnas turen framför allt för det brutala vädret.

- Turen har varit kall och den har varit våt och den har varit hård. Men jag tycker att den har varit mödan värd. Det har verkligen varit en upplevelse på alla möjliga sätt. Det har varit en utmaning och ett äventyr, säger han.

Om du vill vara med och pröva dina krafter med Team Rynkeby 2015 så ska du ansöka om en plats här innan den 20. augusti 2014.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram