<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 25-08-2015

Två unga Aalborg-musiker lanserar sång för Team Rynkeby

När Team Rynkeby Nordjylland körde iväg mot Paris gjorde de det till tonerna av låten "Never Giving Up" som två unga musiker från Aalborg har skrivit till välgörenhets cykelteamet Team Rynkeby.

"Never Giving Up" är titeln på en ny låt som de två unga musiker, Dan Firth och Daniel Skaue, har skrivit till stöd för Team Rynkeby arbete för Børnecancerfonden.

De två ungdomarna från Aalborg som båda 20 år gamla skrev låten som en hyllning till välgörenhet cykelteamet Team Rynkeby. Låten har tagits fram i samarbete med Søren Kristoffersen och Peter Kristoffersen.

- Låten handlar om att man aldrig ska ge upp, Team Rynkebys cyklister får inte ge upp när det börjar och det ska de barn som kämpar med cancer inte heller, säger Dan Firth tillägger:

- Men sången är bredare än så, låten är ett positiv erkännande för alla som befinner sig i en svår situation och måste påminnas om att de inte får ge upp.

Gör inte pengar
De två unga musiker har överfört alla rättigheter till sången för Team Rynkeby, och målet är inte heller att tjäna pengar på det.

- Vi har skrivit låten för att sprida ett positivt budskap och göra cyklisterna som de dagar körs mot Paris glad. Om de är nöjda är vi också glada. Vi vill bara hjälpa till att sprida ett positivt budskap genom Team Rynkeby, sade Daniel Skaue.

"Never Giving Up" framfördes live för första gången när Team Rynkeby Nordjylland startade från Gammeltorv i Aalborg den 3 juli, 2015.

Låten kan höras på Soundcloud nedan - eller laddas ner gratis här.


Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram