<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 31-12-2017

Vill du göra gott för dig själv och andra under 2018? Här kommer tre nyårslöften för dig

Snart skålar vi in det nya året och många av oss kommer även att dyrt och heligt lova oss själva att bli bättre människor under 2018. Om du redan äter hälsosamt, tränar bra och har fimpat ciggen, kommer här tips på tre nyårslöften som inte bara gör dig gott - utan även andra.

År efter år lovar vi oss själva att äta bättre, träna mer och bli bättre, snyggare och starkare. Hela 48 procent av svenskarnas nyårslöften innefattar att äta mer hälsosamt, tätt följt av att ”börja träna” på 42 procent. Har du tröttnat på att lova att jobba på sommarformen? Vill du göra goda fler goda gärningar under kommande året? Här kommer tre tips!1. Bli barnsupporter och skänk 100 kronor i månaden till Barncancerfonden 

Som Barnsupporter stödjer du kampen mot barncancer varje månad. Dina pengar går direkt till den livsviktiga barncancerforskningen. Så här blir du Barnsupporter via Team Rynkeby - God Morgon och skänker 100 kronor via autogiro varje månad:


1) SMS:a koden som du finner här nedan och ditt 10-siffriga personnummer till 71440. Exempel: TR3[mellanslag] ÅÅMMDDXXXX. Kontrollera noga att du använt den kod som gäller för just det team du vill stödja.


2) Inom ett par dagar får du hem en blankett till din folkbokföringsadress.
Signera den enkelt med hjälp av ditt mobila bank-id eller skriv under blanketten och returnera den till oss.

3) När vi har registrerat ditt medgivande är du Barnsupporter och din första gåva dras i slutet av månaden. Klart. Tusen tack!

Lagens kodnummer: 

Team Rynkeby - God Morgon Malmö - Kod: TR1

Team Rynkeby - God Morgon Lund - Kod: TR2
Team Rynkeby - God Morgon Helsingborg - Kod: TR3
Team Rynkeby - God Morgon Kristianstad  - Kod: TR4
Team Rynkeby - God Morgon Jönköping - Kod: TR5
Team Rynkeby - God Morgon Halland - Kod: TR6
Team Rynkeby - God Morgon Göteborg - Kod: TR7
Team Rynkeby - God Morgon Värmland - Kod: TR8
Team Rynkeby - God Morgon Stockholm - Kod: TR9
Team Rynkeby - God Morgon Täby - Kod: TR10
Team Rynkeby - God Morgon Kalmar - Kod: TR11
Team Rynkeby - God Morgon Sjuhärad - Kod: TR12
Team Rynkeby - God Morgon Växjö - Kod: TR13
Team Rynkeby - God Morgon Dalarna - Kod: TR14
Team Rynkeby - God Morgon Skaraborg - Kod: TR15

 

 2. Arrangera ett välgörenhetslopp för skolelever 

Går du i skolan eller arbetar du kanske på en skola? Förra året arrangerades Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet på 525 skolor runt om i Norden, där loppet var mycket uppskattat av såväl elever som lärare. TR-GM Skolloppet är ett motions- och välgörenhetslopp, där skolelever från Sverige, Danmark, Norge och Finland springer till förmån för barn med allvarliga sjukdomar. I Sverige går pengarna oavkortat till Barncancerfonden. Enbart i Sverige drog loppet in hela 4 miljoner kronor, helt och hållet tack vare den insats som skoleleverna gjorde under fredagen då loppet arrangerades. Läs mer om Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet här.3. Cykla till Paris Vill du göra skillnad för cancerdrabbade barn och deras familjer, samtidigt som du gör något gott för dig själv och får en upplevelse för livet? Då ska du ansöka till Team Rynkeby - God Morgon 2019. Lagen för 2018 är redan uttagna, då deltagarna väljs ut i augusti varje år. Dock är ansökan för att delta i projektåret 2019 öppen, med start i höst.

Om du vill bli en del av ett de svenska TR-GM—lagen 2019, kan du skicka in din ansökan redan nu. Det gör du genom att fylla i ansökningsformuläret som du hittar här, tillsammans med en motivering till varför du vill delta i projektet. 

 

Stort tack för ett fantastiskt 2017 - nu blickar vi mot 2018
Vi vill passa på att tacka alla cyklister, service-deltagare, sponsorer, samarbetspartners, skolelever och övriga givare som under året varit med och bidragit i kampen mot barncancer. Gott nytt år!

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram