<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 11-02-2014

Zlatan hälsar Team Rynkeby välkomna till Paris

Den svenske världsstjärnan och fotbollspelaren Zlatan Ibrahimovic har skickat en hälsning till Team Rynkeby från Paris.

Malmös stolthet Zlatan Ibrahimovic som gör mål på löpande band för sin klubb Paris Saint-Germain, har skickat en signerad Team Rynkeby-replikatröja til Team Rynkebys lag i Malmö. På tröjan skriver Zlatan ”Välkommen till Paris” undertecknat med sin autograf, likadan som han 2012 under stor mediebevakning satte på ett treårigt kontrakt för det blå-röda laget i Paris.

Tröjan ska säljas på auktion
Tröjan skall Team Rynkeby Malmö använda i en välgörenhetsauktion till förmån för Barncancerfonden. Team Rynkeby Malmös lagkapten Pernilla Søgaard är självklart mycket exalterad for Zlatans hälsning till holdet.

- Det är en fantastisk gest till vår kamp mot barncancer från en av de absolut största fotbollsspelarna i världen. Jag är väldigt förväntansfull för att se vad tröjan kan ge till insamlingen, säger hon.

Än så länge har man ej helt bestämt var tröjan ska auktioneras ut – liksom det inte gjorts någon ”värdering” på tröjan. Auktionen kommer att föregå i Maj så håll ett öga på Team Rynkeby Malmös hemsida, blogg och Facebook-sida.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram