Organisationen

Organisationen

Team Rynkeby - God Morgon är en del av det europeiska välgörenhetsprojekt som drivs av Team Rynkeby Fonden.

Team Rynkeby Fonden består av en styrelse med sju medlemmar: Peter Frank Andersen, vd för Rynkeby Foods A/S (styrelseordförande), Jørn Falk, marknadsföringsansvarig för Rynkeby Foods A/S, Jan Pedersen, ekonomichef hos Rynkeby Foods A/S, Allan Agerholm, CHO i BC Hospitality Group, Lars Simper, vd för Nellemann Leasing, Magnus Berndtsson, vd för Eckes-Granini Sverige samt Timo Laukkanen, vd för Marli.

Team Rynkebys ledning sköts av Team Rynkeby Fondens direktör, som samtidigt fungerar som Country Manager för Danmark. Det finns också en Country Manager för Sverige, Finland, Norge, Färöarna och Island. Det är vanligen Country Managern som styrgrupperna och deltagarna i de olika länderna har löpande kontakt med.

Team Rynkeby Fonden består dessutom av en Accounting Manager som är ansvarig för projektets ekonomi, samt en accounting assistans som ansvarar för faktureringen av sponsorer mm. samt en Communication Manger som är ansvarig för projektets nordiska kommunikation.

I Danmark och Sverige finns också ett Advisory Board, som fungerar som rådgivare åt Country Managern i respektive land. Projektets danska Advisory Board består av alla Team Managers (lagkaptener), medan den svenska motsvarigheten på liknande sätt består av en rad personer med inblick i projektet.

Varje lag leds av en Team Manager (lagkapten) och en Steering Committee (styrgrupp) bestående av en rad deltagare med vitt skilda kompetenser. I varje lag finns också en rad nyckelpersoner som bl.a. ansvarar för ekonomi, sponsorer, PR och service – de personerna kan utgöra lagets Steering Committee (men behöver inte göra det).

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

Se mer

Bli Barnsupporter

Bli barnsupporter och stöd Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden. 

Ge ett bidrag

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram