Organisationen

Organisationen

Team Rynkeby drivs av Team Rynkeby-fonden som är organiserad på följande sätt.

Team Rynkeby-fonden består av en styrelse med åtta medlemmar: Peter Frank Andersen, CEO på Rynkeby Foods A/S (styrelseordförande), Jørn Falk, CFO på Rynkeby Foods A/S, Lone Brandt, Marketing Director på Rynkeby Foods A/S, Magnus Berndtsson, Managing Director på Eckes-Granini Sweden, Torsten Fröhlich, Director Controlling på Eckes-Granini Group GmbH, Lars Simper, CEO på Mercedes-Benz CPH A/S och Allan Agerholm, CEO på BC Hospitality Group.

LÄS MER: Ladda ner Team Rynkeby-fondens bolagsordning som PDF (7,4 MB)

Team Rynkebys ledning hanteras av Team Rynkeby-fondens direktör som samtidigt fungerar som Country Manager för Danmark. Det finns också en respektive Country Manager för Sverige, Norge, Finland, Färöarna, Island, Tyskland och Schweiz. Det är främst Country Managern som ledningsgrupperna och deltagarna i de enskilda länderna har löpande kontakt med.

Team Rynkeby-fonden består dessutom av en Accounting Manager som är ansvarig för projektets ekonomi, en Accounting Assistant som hanterar fakturering av sponsorer m.m., en Communications Manager som är ansvarig för projektets europeiska kommunikation samt en Communications Manager som ansvarar för kommunikationen i Sverige. 

Varje lag leds av en Team Manager (lagkapten) tillsammans med en Steering Committee (ledningsgrupp) som består av ett antal deltagare med olika kompetenser. I varje lag finns dessutom ett antal nyckelpersoner med ansvar för bl.a. ekonomi, sponsorer, PR och service. Dessa personer kan utgöra lagets Steering Committee (men de behöver inte göra det). 

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

Se mer

Bli Barnsupporter

Bli barnsupporter och stöd Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden. 

Ge ett bidrag

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram