<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Helsingborg - 13-11-2013

Exklusiv julkonsert med Loa Falkman i St Maria kyrka

Den 24 november kl 15:30 ger Loa Falkman en exklusiv julkonsert till förmån för Barncancerfonden. Dessutom medverkar Mattias Böhm (piano) och lokala körsångare under ledning av Mats Hultqvist.

I Team Rynkeby Helsingborg sjuder det av energi. Laget har precis träffats men redan sprudlar kreativiteten och entusiasmen. Just nu ligger vi i startgroparna för ett år som utan tvekan kommer bjuda på en rad roliga, spännande och givande event.

Först ut är en julkonsert där julstämning och värme kommer spridas långt utanför St Maria kyrka i Helsingborg. Den 24 november kl 15:30 ger Loa Falkman en exklusiv julkonsert till förmån för Barncancerfonden. Dessutom medverkar Mattias Böhm (piano) och lokala körsångare under ledning av Mats Hultqvist. Räkna med en eftermiddag då O helga Natt, När det lider mot jul och andra pärlor sprider leenden, glädje och (förhoppningsvis) generositet när vi påminner om att julen är barnens högtid.

Biljetter kostar 250 kr för vuxna och 100 kr för barn och säljs av lagets medlemmar. Konserten arrangeras av Svenska Kyrkan och Team Rynkeby Helsingborg.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram