<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 20-08-2013

Team Rynkeby förlänger med Bianchi

Välgörenhets cykellaget Team Rynkeby förlänger avtalet med den italienska cykel varumärket Bianchi.

De senaste två åren har det internationella välgörenhets cykel laget, Team Rynkeby, cyklat till Paris för att samla in pengar till barn med cancer på gula landsvägs cyklar från Bianchi.

Nu gör cykellaget sig redo för en tredje säsong med det italienska cykel varumärket, efter det att parterna före sommarsemestrarna enades om ett nytt ettårigt samarbetsavtal. Detta innebär att Team Rynkeby också kör på Bianchi 2014.

- Vi har ett bra samarbete med Bianchi och inte minst med de lokala butikerna som levererar och servar cyklarna. Bianchi har lärt känna projektet och förstår vad vi behöver, så jag ser fram emot ännu en säsong med dem, säger Carl Erik Dalbøge, Team Director för Team Rynkeby.

Två olika versioner
Bianchi-cykel som Team Rynkeby cyklar på 2014, är byggd på en Bianchi Via Nirone 7, men till skillnad från standard versionen som är utrustad med en Shimano grupp, bestämde Team Rynkeby att utrusta cykeln med en full Campagnolo Veloce-grupp.

Dessutom erbjuder Team Rynkeby att nästa års ryttare kan uppgradera standard racern som är i aluminium till en version i full carbon.

- Vi har inte tidigare erbjudit en cykel i carbon, men nu har priserna blivit så fördelaktiga att vi anser att det är dags att testa det. Aluminium och carbon version kommer att framstå som precis likadana och man måste komma mycket nära för att se skillnaden, vilket har varit viktigt för oss, säger Carl Erik Dalbøge.

Ryttare som har en Team Rynkeby racer från 2012 eller 2013 kan om dom vill cykla på dessa även detta år.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram