<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 24-09-2015

Team Rynkeby har fyra nya lag klara i Sverige

Team Rynkeby tar hjul på den nya insamlings säsongen med fyra nya lag i Sverige-totalt mer än 360 cyklister och 80 servicedeltagare fördelade på 11 lokala lag.

Team Rynkeby har så smått tagit hjul på den nya insamlings säsongen och senast den 30 september ska 11 lag vara klarar när insamlingsarbetet går igång på alvar. Det berättar Paul Chronqvist-Svensson, Country Manager for Team Rynkeby Sverige.

- Vi fick en helt fantastisk avslutning på sista säsongens insamling till Barncancerfonden. Och nu så är vi redan igång med nästa säsongs insamlingsaktiviteter. Det är en fantastisk energi i de nya lagen, och jag är helt säker på att deltagarna kommer att göra allt för att skapa ett nytt fantastiskt insamlings rekord till Barncancerfonden, säger Paul Chronqvist-Svensson.

Sista säsongen var Team Rynkeby åtta lokal lag. Över sommaren har ett lag stängts ner och fyra nya har startats upp-det ger totalt 11 lag i Sverige med totalt 360 cyklister och 80 servicedeltagare.

- Vi har i år återigen upplevt ett mycket stort intresse för att komma med i Team Rynkeby, och även om fyra nya lag är mycket så är det en förnuftigt utveckling av projektet i förhållande till det sista årets succé, säger Paul Chronqvist-Svensson.

De fyra nya lagen är Team Rynkeby Kalmar, Kristianstad, Lund och Värmland, medan Team Rynkeby Älmhult stänger ner.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram