Team Rynkeby Cycling Club

Team Rynkeby Cycling Club (TRCC) är Team Rynkeby Fondens cykelnätverk riktat mot tidigare deltagare på Team Rynkeby – God Morgon.
Nätverket har skapats för deltagare som har gjort resan till Paris en eller flera gånger och nu letar efter nya utmaningar och upplevelser. I TRCC får du möjlighet att göra det tillsammans med andra eldsjälar som har samma cykelerfarenhet och som har gjort resan till Paris, som vet vad den gula tröjan står för och som under en period av sina liv har spenderat mycket tid och energi på att hjälpa till att göra en skillnad för allvarligt sjuka barn.

LÄS MER: Vad får du ut av ett TRCC-medlemskap?


I TRCC kan tidigare Team Rynkeby – God Morgon deltagare ha kontakt med sina kamrater från TRGM-tiden och fortsätta att bidra till insamlingsaktiviteterna i deras gamla team. Tiden som deltagaren i TRCC lägger på insamling, träning och sociala evenemang kommer att vara upp till deltagaren själva att bestämma.

TRCC är förankrat i de lokala Team Rynkeby-lagen. Nätverket består således av ungefär lika många lokala lag som det finns TRGM-lag. På vissa platser kommer emellertid flera TRCC-team slås samman för att säkerställa tillräckligt många medlemmar.

Kontakt

Michael Klein
Country Manager TRCC Sweden
michael@familjenklein.se
Telefon: +46 706 945 344

Paul Chronqvist Svensson
Country Manager Sverige
pcs@team-rynkeby.com
M: +46 704 911 336

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram