Bli en del av Team Rynkeby

Hur man deltar i Team Rynkeby
Hur man deltar i Team Rynkeby

Därför gör vi det

  • För svårt sjuka barn

    Vi cyklar för att samla in pengar till Barncancerfonden och Hjärnfonden Barn

  • För hälsa och god form

    Vi har en stark gemenskap, där träning, nöje och omtanke om andra är grundpelarna.

  • För naturupplevelsen

    Spektakulära stigningar och storslagna naturupplevelser väntar dig på resan till Paris.

Delta som ryttare eller som en del av serviceteamet

Som ryttare

Som cyklist i Team Rynkeby kan du börja som nybörjare eller vara en erfaren motionscyklist. Vi anpassar träningen efter gruppen, nya ryttare får en grundlig introduktion och starka ryttare får specialuppgifter. Vi kör ingen tävling och utgår från "alla ut-alla hem"-principen. Vi har stort fokus på säkerhet.

Hur man deltar i Team Rynkeby

Som service

Som medlem i vårt serviceteam gör du en enorm skillnad och är avgörande för att vi ska få fler än 2 000 glada cyklister säkert till Paris varje år. Arbetsuppgifterna är många – allt från att köra servicebil, tillhandahålla matdepåer, bära bagage och hålla koll på hotelllistorna.

Team Rynkeby Service

Bli medlem i Team Rynkeby Cycling Club

Team Rynkeby Cycling Club är cykelnätverket för dig som tidigare varit med på resan till Paris.

Team Rynkeby Cycling Club

BLI EN DEL AV GEMENSKAPET

Som deltagare går du med i ett lokalt team på Team Rynkeby där träning inte bara handlar om att pusha dig själv, utan också om att skapa starka sociala band – och tillsammans göra verklig skillnad för svårt sjuka barn.


Du är aldrig ensam här. Här finns ryttare i alla åldrar, alla med sina egna unika historier och anledningar till att gå med.
När du kommer in i Team Rynkebys värld blir du en del av en fantastisk gemenskap där träning, kamratskap och stöd går hand i hand. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren ryttare så hittar du en plats hos oss.

Let’s meet in Paris!

Vanliga frågor

Cykelturen till Paris äger rum mellan den 29 juni - 6 juli 2024.

Säsongen 2023/2024 kostar det 23.550 DKK att vara cyklist i Team Rynkeby. Priset täcker carboncykel, cykelkläder, hotell och mat. Utöver det kan det tillkomma extra utgifter (uppskattningsvis 2.000 till 5.000 DKK) för vintercykelkläder, cykelskor, cykelglasögon, träningsresor, färjetransporter, extra nätter och hemtransport från Paris. Servicedeltagarna betalar 4.100 DKK för att delta och detta utgör hotellpaketet.

Alla deltagare i Team Rynkeby åtar sig att göra en insats för att samla in pengar till barn med kritiska sjukdomar. Vissa deltagare har lätt tillgång till företag som vill bli sponsor – andra har lite svårare för det. Därför sätter vi inget belopp på hur mycket den enskilde deltagaren ska bidra med – vi säger helt enkelt att alla måste anstränga sig. Det finns andra områden att engagera sig i som sociala medier, kommunikation och Skolloppet.