Synliggör ditt sponsorskap

Sponsringen signalerar

Socialt ansvar

Det stärker företagets image att visa ansvar inom områden som mänskliga rättigheter, klimat & miljö och svårt sjuka barnstyrker.

Respekt och erkännande

Sponsringen skapar respekt och erkännande bland kunder och leverantörer och ger samtidigt stolthet bland medarbetarna

Se de andra sponsorerna

"Vi stödjer Team Rynkeby" banner
Ladda ner sponsorbannern och använd den i e-postsignaturer eller klistra in den på din webbplats, till exempel i sidfoten. Det är ett enkelt sätt att synliggöra sponsringen av Team Rynkeby och Barncancerfonden.

Grafiska element
Ladda ner grafiskt material här, som du kan använda i din egen marknadsföring, inklusive Team Rynkebys logotyp.

Pressbilder
Du får gärna använda våra pressbilder i din marknadsföring. Vi har satt ihop ett galleri med bilder som är fria att använda för t.ex. pressmeddelande, sociala medier och webb.

Facebook, Instagram och LinkedIn
Corporate Social Responsibility (CSR) passar väldigt bra för sociala medier, men det kan vara en bra idé att dela upp budskapet i flera delar, så att du får maximalt fokus. Du kan involvera dina följare i insamlingen till Team Rynkeby och uppmuntra dem att skänka ett belopp till Team Rynkeby lagets lokala Swish-nummer.

Nyheter, pressmeddelande eller nyhetsbrev
Bli inspirerad att skriva en nyhet om ditt stöd till Team Rynkeby, i detta exempel på ett pressmeddelande. Behöver du ytterligare input om projektet kan du kontakta Paul Chronqvist Svensson.

Intern kommunikation
Kom också ihåg dina interna kommunikationsplattformar såsom infoskärmar/välkomstskärmar och tryckt material. Oavsett storleken på sponsringen ger det stolthet att vara en del av något stort.

Kontakt

Paul Chronqvist Svensson

Country Manager

pcs@team-rynkeby.com

+46 70 491 13 36

Solvejg Lauridsen

General Manager

sol@team-rynkeby.com

+45 61 22 89 36