Team Rynkeby är ett välgörenhetsprojekt där vi varje år cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med allvarliga sjukdomar. Som medlem i serviceteamet hos Team Rynkeby reser du till Paris tillsammans med cyklisterna och är en oumbärlig del av teamet.

Vi behöver mer än bara cyklister när vi cyklar till Paris i sommar. Som medlem i serviceteamet är din huvudsakliga uppgift att se till att stämningen är hög efter de långa dagarna på vägen. Du ser till att cyklisterna inte behöver tänka på något annat än att trampa. Mer specifikt utför servicebesättningen uppgifter som inkluderar att smörja kedjor, byta däck, ge färdriktningar och att fylla på matdepåer. Den gemensamma nämnaren att det inte blir någon resa till Paris utan serviceteamet.

 

Praktisk information

    • Tour de Paris 23/24 pågår från den 29 juni till den 6 juli 2024.
    • Som servicedeltagare ansvarar du själv för att täcka de flesta av dina egna kostnader. Priset för servicemedarbetare år 2023/2024 är 550 € (inkl. hotell med delade dubbelrum och halvpension).
    • Om du är intresserad eller har några frågor, vänligen skicka ett e-postmeddelande till den lokala lagkaptenen (se information nedan).