Billedet viser Team Rynkeby deltager i omfavnelse efter turen til Paris

Sponsor

Stöd Team Rynkebys mission
Stöd Team Rynkebys mission

Team Rynkebys mission

Vi gör det för barnen

Vi cyklar för att samla in pengar till Barncancerfonden som stödjer forskning om cancer hos barn.

Livsviktig forskning

Med 2 400 cyklister bakom sig arbetar fonden för att inga barn ska dö i cancer i framtiden.

Utbredd kunskap

Team Rynkeby tar med sig kunskap om Barncancerfonden över hela landet och ger den muskler.

Mer än 20 år i den goda sakens tjänst

Ett viktigt inslag i Team Rynkebys arbete är att samla in pengar till organisationer som stödjer barn med kritiska sjukdomar. Pengarna samlas in bland annat genom sponsring från välvilliga företag.

År 2023 hade Team Rynkeby mer än 4 500 sponsorer som bidragit med antingen pengar eller produkter till projektet. Det innebar att Team Rynkeby kunde donera så mycket som 108 miljoner svenska kronor till organisationerna vi stödjer i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Färöarna, Island, Schweiz, Tyskland och Belgien.

Team Rynkeby drivs av frivilliga, vilket gör att vi får sponsring på en stor del av de förnödenheter som vi behöver på resan. Bland annat bilar, drivmedel, mat och dryck. Deltagarna betalar själv för cykel, kläder och hotell 

"Det är oerhört glädjande att överlevnaden för barn med kritiska sjukdomar fortsätter att öka. Det säger mig att vårt stöd fortsätter att göra skillnad för barnen, men arbetet för sjuka barn är på intet sätt färdigt. Vi är väldigt glada att vi med Eckes Granini i spetsen kan skänka inkomster från vår resa till Paris"

Solvejg Lauridsen, General Manager för Team Rynkeby Fonden

Bli sponsor till Team Rynkeby

Bli en sponsor
Bli en sponsor

Nya sponsorer

Att stötta Team Rynkeby ger respekt och erkännande bland kunder och leverantörer och stolthet bland medarbetarna. År 2023 hade vi 4 500 sponsorer som stöttade vår kamp.

Kontakt

Paul Chronqvist Svensson

Country Manager

pcs@team-rynkeby.com

+46 70 491 13 36