Bidra i vår kamp att utrota psykisk ohälsa bland barn genom att bli företagsponsor i Team Rynkeby – Skolloppet.

Vad går pengarna till?
Tillsammans med Team Rynkeby har din verksamhet möjlighet att delta och ta ansvar i kampen mot psykisk ohälsa.

Inuti en barnhjärna ska det finnas roliga funderingar, drömmar och tusen olika frågor – inte sjukdomar, skador och annat som gör livet svårt.

Hjärnfonden Barn är en del av Hjärnfonden, med fokus på att finansiera livsviktig forskning om barnhjärnan. Insamlade pengar
går till forskningen för att hitta nya behandlingar och botemedel
mot barnhjärnans skador, sjukdomar och funktionsnedsättningar. Det finns ett stort behov av både forskning och samhällsförändringar för att förbättra förutsättningarna för våra barn och unga.

Hjärnfonden Barns uppgift är både att öka kunskapen om hela barn- hjärnan och påverka samhället – vård, skola, omsorg och attityder.

Använd era sponsorpengar
Som sponsor till Team Rynkeby Skolloppet skänker ni inte bara pengar till en god sak. Ni hjälper också till att sätta en sund livsstil och barns psykiska ohälsa på agendan. Ni bidrar till att motivera barnen att delta i ett roligt lopp. 

Ert stöd skapar respekt, ett erkännande hos era kunder och leverantörer samt sprider en stolthet hos era medarbetare.

Det finns många sätt att använda er sponsring i er egen kommunikation och PR.

Bli sponsor till Team Rynkeby Skollopp
Som sponsor finansierar du insamlingen till förmån för Hjärnfonden Barn samt en ballongportal med ballonger som exponerar er logotyp.

Med vårt internationella genomslag och vår lokala förankring kan vi erbjuda ditt företag en helt unik exponeringsmöjlighet.